1000 Fakkels & Koningsdag

Aandacht voor de gevolgen van de gaswinning in Groningen blijft nodig. Voor de mensen met schade (in welke vorm dan ook) is er weinig (tot niks) veranderd. Laten we voor elkaar zorgen en opstaan voor deze Groningers (Friezen en Drenten). Solidair met de mensen in ‘angst en beven’! Bovendien is samen van het gas af hard werken.

Daarom zijn wij met 2 nieuwe acties gestart!

1000 fakkels voor Bloeiend verzet
Zaterdag 21 april is het Bloeifeest bij Uithuizen. Op deze dag wordt een bloeiend monument onthuld voor alle helden die strijden voor een gasvrij en veilig Groningen. Daarnaast vindt er een groot gesprek plaats over de dromen voor Groningen en hoe die samen waar te maken.
Dit is een super plek om de Fakkels uit te delen, want Fakkels voor Groningen wil een hart onder de riem zijn voor de mensen in het aardbevingsgebied die al jaren strijden voor de goede zaak.

Koningsdag 2018
Het bezoek van de Koning laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Met onze actie: ‘Wat draag jij? #koningsdag2018’, vragen we zoveel mogelijk mensen ‘Fakkels voor Groningen’ te dragen op Koningsdag.

Sta op voor Groningen en draag een fakkel op jouw revers!
Ben je voor een gasvrij Nederland en voor steun voor de mensen in angst en beven? Draag dan een fakkel-button op Koningsdag!

Meedoen?
Wil je meedoen? Deel onze plannen dan, laten we er samen voor zorgen dat de urgentie van dit vraagstuk zichtbaar blijft. Niet alleen in, maar vooral buiten Groningen.

Als je wilt kun je de gifs voor #koningsdag2018 hier downloaden.