Studio MARCHA!?

Toen ik in 2010 voor mijzelf begon was ik zoekend architect. Ik wist dat ik architect ben en dat architectuur mijn passie is. Ook wist ik dat ik mij wil inzetten voor een duurzame en inclusieve wereld, dat mijn grote kracht ligt in het ontrafelen en verbeelden van complexe ruimtelijke vraagstukken en dat ik het liefst meewerk aan transformaties… Ik wilde mijn bijdrage kunnen leveren door datgene waar ik blij van word, wat ik bedenk, wat ik maak en wat ik voel met elkaar te combineren… De vraag was alleen nog hoe ik dat in de praktijk moest brengen.

Daarom begon ik deze zoektocht onder de naam MaartjesRuimte. Mijn ruimte om te zoeken naar het hoe en wat van mijn waarom en tegelijkertijd een naam die aangaf dat ik degene ben die het werk doet en dat het mij om ruimte te doen is.

Nu mijn werkveld zich in de loop der jaren steeds scherper aftekent, weet ik wat ik doe, waar ik blij van word en wat ik bij te dragen heb. Daarom verwissel ik de oude jas voor een nieuwe en heet mijn bedrijf voortaan: Studio MARCHA!

MAR·CHA·! (de ~; v) mar-tsja = actie, beweging