Dag slimme telefoon!

In 2018 begon het jaar met #24uurmetvolleaandacht …een jaar lang 2x per maand slimme telefoon UIT, aandacht AAN. Heel december 2018 ging mijn slimme telefoon in een kluis.

Nu is het 2019… en ik ga verder. Mijn conclusie is dat leven buiten mijn slimme telefoon veel mooier is dan erin. Zonder is beter dan met. Het is lastig, regelmatig onhandig… maar de voordelen wegen ab-so-luut op tegen de nadelen. Daarom beëindig ik hier en nu mijn relatie met mijn slimme telefoon.

Mijn onderzoek stop hier niet. Ik wil op deze plek mijn inzichten delen. Wat gaat er mis of anders door mijn keuze? Wat is er nu zo heerlijk aan… volle aandacht?!

Bovendien blijf ik mensen uitnodigen het slimme apparaat af en toe weg te leggen. Doe je ook een keer de ’24 uur met volle aandacht’?! Hier kan je lezen hoe je je daar goed op kan voorbereiden.

‘Ik wense u een jaar
dat ver van krank is,
een deugdelijk jaar,
zoo breed als ’t lang is’

Guido Gezelle (1830-1899)