Fakkels voor Groningen

Sta op voor Groningen en draag ook een fakkel op jouw revers!
Ben je voor een gasvrij Nederland en voor steun voor de mensen in angst en beven? Draag dan ook een fakkel-button!

DOEL:
>  AANDACHT voor Groningen op zoveel mogelijk PLEKKEN;
>  Zichtbaar maken van VERBONDENHEID en SOLIDARITEIT;
>  STEUN voor de mensen die hier al jaren voor STRIJDEN.

HOE?
We willen zoveel mogelijk fakkel-buttons op de revers van Nederland. Hoe meer hoe beter. Niet alleen voor de AANDACHT, maar ook voor de lokale strijders uit het gebied. De opbrengst gaat naar Stut-en-Steun.

De fakkels (buttons)
Een week na de indrukwekkende fakkeltocht (19 jan 2018) in Groningen is #fakkelsvoorgroningen gestart. Aandacht voor de gevolgen van de gaswinning in Groningen blijft nodig!

Fakkel-buttons bestellen?
Stuur ons een mail met het gewenste aantal en het postadres. De kosten zijn 1,5 per button, daar komen de verzendkosten bij.

Fakkels in de Media

Onderdeel van een beweging
Deze actie wil onderdeel zijn van de beweging die zegt: genoeg = genoeg, los van partij en plek! Wij roepen op tot actie en aanhoudende aandacht voor dit probleem. Wij zijn voor een degelijke, mens- en gebiedsvriendelijke schadeafhandeling, versterkende en duurzame oplossingen en samen van het gas af. Met deze actie steunen wij de mensen die hier al jaren voor strijden.

Waarom?
Deze actie is een initiatief van Studio MARCHA! Wij willen ontwerpen voor een betere wereld. #DesignActivism is daar onderdeel van. …en wij houden van Groningen, de mensen, het land, de dorpen en stad! Bovendien willen wij kunnen zeggen: ‘Ja! Wij waren erbij en vochten samen met ontwerpkracht en liefde voor mens, vriendschap, ruimte, landschap en erfgoed!’